Bedrijfsontruiming

Bij De Huizenruimer bieden we ook professionele ontruimingsdiensten aan voor diverse bedrijfsruimtes. Of het nu gaat om een ​​verhuizing naar een nieuwe locatie of een vernieuwing van de inrichting, wij zorgen ervoor dat uw pand snel en discreet wordt ontruimd en klaargemaakt voor zijn nieuwe bestemming.

Onze aanpak richt zich op duurzaamheid en efficiëntie. We voeren de oude kantoorinrichting op een milieuvriendelijke wijze af en laten de ruimtes netjes en opgeruimd achter. Oude, nog bruikbare items worden aangeboden aan kringloopketens, waardoor u bijdraagt aan een meer circulaire economie.

Onze ervaren ontruimers weten precies waarop ze moeten letten bij het ontruimen en afvoeren van meubilair en restafval. Wij leveren uw pand altijd leeg en bezemschoon op en ook kunnen wij extra schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren om het pand volledig naar uw wensen op te leveren.

Neem vandaag nog contact op met ons op voor een offerte op maat of om direct een afspraak in te plannen. Wij staan ​​klaar om u te helpen met een zorgvuldige ontruiming van uw bedrijfspand.